20 Eylül 2010 Pazartesi

Büyük büyüüüük olsun Emiiiiiiiirrrrrr!!!!!!!!:)







Canım oğlum da bizimle birlikte sonbahara girdi. Oyunlarla, yeni keşiflerle, kutsal öğretilerle.Kutsal öğretiler derken yanlış anlaşılmasın, sadece "bye bye", "el çıpınıı" ve "gel babası" yapmaktan bahsediyordum. Neyse işte sonbaharın yazdan kalma bir akşamında Şominiğimi alıp ablamlarla felekten bir akşam çaldık sahilde... Bilimum bütün içeceklerden midede bir kokteyl hazırladık. Çalkalaya çalkalaya döndük eve... Ve uykusuz gecelere devam. Şominik annesini kullanmayı öğrendi. Zoraki ağlamamsı bi durum, üzgün bağırmalar, anneyi uyandırma çabaları, sonunda duvara tırmanırken ya da kafa üstü yere inmek üzereyken kucakta hatta memede mutlu son. Canım oğlum sana aşığım... Bütün gecelerim senin olsun. Annelik böyle psikopatça bişeymiş, nerden bilirdim bu kadar tatlı olacağını!

Gündüzleri kucakta gezmekten tamamen terfi ettik. Yerde özgürlüğümüzü ilan ettik. Odadan odaya fıldır fıldır emekliyoruz. Ben veya babası veya anneannesi veya diğer herhangi biri de peşinden. Ailecek emekliyoruz. Aşk böceğim yürüdüğünde neler olacak meraklar içindeyim! :)
Alcak yüksekliklere tutunup ayağa kalkabiliyoruz. Sandalyeye tutunup kalkma çabası kabus gibi. Sandalye devrildi devrilecek, kafasını çarptı çarpacak. Yardım etmekle etmemek arasında korumaya çalışıyoruz.Allahım sana emanet göz bebeğim...
Bir de o kazmalar çıksa artık. Akran kız bebeklerin tamamı dişleri nerdeyse dörtledi. Kız kısmısına diş geçirmek gerçekten zor:) Benim oğlum doktor amcasının tavsiyesine uyuyor. Geç çıksın daha sağlıklı olur kanaatinde eminim. Zira gayet large!
9 aylık olmaya 15 gün kala, yoğun gündem ve tempodan dolayı blog dünyasından uzak kalsam da aklım ve kalbim hep burada. Sevgili blog dostlarım sizi unutmadım!

1 yorum:

İki oğlan Annesi dedi ki...

Şominik çok tatlı kocaman adam olmuş yaa maşaallah

biz de seni unutmadık canım :))