13 Kasım 2010 Cumartesi

Oğlumun artık bir karyolası olsun dedim... Çok mu şey istedim...

Şominik dönmeye başladığı aylardan beri park yatağın üst katından inmiş, yaz aylarına denk gelmesi hasabiyle yatak odasında korumalı ber köşeye serdiğim sünger yatakta yatıyordu.

Soğukların gelmesiyle sık sık hasta olması ve oğlumun durmak bilmeyen gece dönmeleri yuvarlanmaları yüzünden, büyüyünce en iyisini alırım diye düşünüp ertelediğim karyola+dolap takımını aldım. Bu markanın merkez mağazasından...Yani buradan : Belis

Ancak takımı alalı 1 ay olmasına rağmen hala gelmedi. Üstelik parası ödendi. Üstelik bayram önü kesin gelecek diye söz verdikleri gün, şirketten izin alıp, yığınla işimi bıraktım. Evde beklemeye başladım, ha geldi ha gelcek derken, telefon edip ürünün EKSİK olduğunu bildirdiler.
Üstelik bir gece önce odadaki herşeyi salona yığmıştım. Üstelik izin aldığım gün aksayan işlerimi bitirmek için bugün fazla mesai yaptım. Üstelik 3 gün sonra bayram ve ev HANGAR gibi.

Tır şeklindeki karyolanın sevinci, yeni eşyaların hevesi hepsi kursağımda kaldı. Şuanda da hiç gözümde değil.
Şeytan diyor ............ ............... ................ ................................................... ................. .................. .............................. ........ ........ yap.
Bir akıl verin, içimdeki sesi dinlemeli miyim?

1 yorum:

İki oğlan Annesi dedi ki...

gerçekten çok sinir bozucu bir durum canım
takım da pek güzelmiş
ne diyeyimki şimdi ben :(

arayıp iade istediğini falan söyle tüketici haklarına şikayet edeceğim de belki işe yarar !

hatta gelemzse tüketici haklarına başvur bence!

kolay gelsin...