20 Aralık 2009 Pazar

37.Haftanın başı ve doktor kontrolümüz...

En son doktor kontrolümüzün üzerinden 12 gün geçti ve dün canım kocamla oğlumuzu görmeye gittik. 2800 gr civarında olmuş, kilosu gelişimi normal dedi doktor. Yalnız kafamız hala biraz ileride gidiyor. Bu yüzden de doktor yine gülümseyerek "Sezeryana doğru gidiyoruz" dedi. Ben hala garip bir şekilde normal doğum olacağına inanıyorum. Her ne kadar korksam da...

İlk kez NST ye girdik. 20 dk oğluşumun kalp atışları eşliğinde korkunç bel ağrısı ve nefes darlığı çekerek NST seansımızı tamamladık ve bebeğimin hareketlerinde sorun olmadığını gördük. İçimiz rahatladı :) Bir hafta sonra tekrar görüşmek üzere doktorumuzla vedalaştık.

Annemler burada, onlarla günler daha hızlı geçiyor. Bu hafta da çabucak geçicek biliyorum.... Sonra 2-3 hafta gibi kısacık bir zaman kalacak. Oğluma kavuşmama az kaldı. Heyecanım doruklarda... Kokusunu duyup, yumuşak tenine dokunmak için sabırsızlanıyorum.

Canım oğlum, sağlıkla, sıhhatle, huzurla, bereketle gel aramıza... Seni çok seviyorum...

2 yorum:

Mimmi dedi ki...

okudukça ben heyecanlanıyorum yahu gelsin artık :))
Hayırlısı ile bir kucağına al artık :))

Tuğba... dedi ki...

Ah Sheena sen kucağına aldın bebeğini, okuduğumda ne kadar sevinmiştim. Şimdi sıra bende... Hafta yerine gün sayıyorum. Bir taraftan da ileride hatıra kalsın diye yazmaya çalışıyorum köşeleri, kenarları... Sevgiyle kal..