11 Aralık 2009 Cuma

Çatır çatır çatladım...

Ne kıskançlıktan, ne meraktan ne başka birşeyden... Benim minik civcivim içeride büyüdü büyüdü ve annesinin güzelim narin cildini(!) kurak topraklara çevirdi...(hüngür foşurt ağlama sesleri)

Oysaki daha beklenen doğum tarihine 1 aydan fazla var... Bu bir ay daha çatlıycam demek oluyor. Minik civcivim de sanki karnımın herhangi bir yerinden çıkmak istermiş gibi sert ve ani hareketler yapıyor.

Daha önce gemlikten aldığımız doğal katkısız zeytinyağı bile, sürekli kullandığım halde onu yumuşatmaya yetmedi. Göbek deliğimden aşağıya doğru gayet postmodern ve sanatsal bir görüntü oluştu.

Zeytinyağını bıraktık, şimdi de bebe yağı ile okşuyoruz meleği... Konuşa konuşa, şarkılar söyleye söyleye vıcık vıcık oluyoruz.
En kötüsü de kocamın bu "çatlama" mevzusuna benden fazla üzülmesi:( Lütfen biri bişeyler desin, geçicek desin de ben de kocamı teselli edeyim... :(:(:(

2 yorum:

özgekuzey dedi ki...

offf çok kötü ya bende çatlıycm sanırım yakındır yanii.....şuan için bşi yok ama eminimki başlarız bizde kakao yağına çok oluyo başlayalı tavsiye ederim fydasını görende baya var canım....

İki oğlan Annesi dedi ki...

başlangıçtan beri aktardan aldığım bir yağ karışımını kullanıyorum
şu dönem yağlardan bıktım acı badem kremi sürüyorum sadece

ama kaşınıyorum çok elde değil sanırım çatlamamak :(

kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :))