10 Aralık 2009 Perşembe

Doğum Hazırlıkları I

Olası doğum tarihine sadece 5 hafta kalmıştır. Anne adayı artık doğum izninde olduğundan, doğum hazırlıklarına hızla devam etmektedir. Öncelikli işlerinden biri de minik prensinin cici bicilerini yıkayıp ütülemek, çekmecelere yerleştirmektir.
Kış günü kötü kokan havayı ve dışarıda kurutamayacağını düşünerek çamaşırlar için portatif bir çamaşır askısı alır. Dalin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkadığı prensinin bici cicilerini büyük bir keyif ve aşk içinde yeni aldığı askıya asar. Bu ne keyifli bir iştir böyle... O kıyafetleri hem sever, hem öper, hem de şarkılar danslar eşliğinde mandallar. Hatta unutmaz, birkaç kare fotoğraf bile alır :)

Ev artık misss gibi dalin kokmaktadır.
Haydi hep beraber.....:

Saçlarım ipek gibi...
Kokum bebek gibi...
Bütün millet dalinci,
Var mı, dalin gibi !!!...

Vak vak vak...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım o ne keyifli bir iştir öyle :) bende kızımın ilk çamaşırlarını yıkayıp astığım zamanı hiç unutmam şimdi ütüden bazen fenalık geliyor ama neyse :))))
Hadi bakalım az kaldı prensinize kavuşmaya bol bol tadını çıkar hamileliğin :)
Çok öpüyorum Tuğba'cım.

Adsız dedi ki...

ahahah süper olmus sabah sabah icim acıldı.. reklamlardan güzel wallaa... bebişinizin cicileri cok güzel ayılı olanlar don mu :D süper yaa

Tuğba... dedi ki...

Çiğdemcim beni anlıyorsun demi :) Be de seni anlıycam ilerde ütü yaparken fenalık geçirince :) Çiğdem demişti diycem :D
Ben de öpüyorum canım...

İkkusum o kulaklı olanlar hastane çıkışımız eldivenler şapkalar donlar çok tatlı çok şirin bi görsen :)

benden, bizden... dedi ki...

ne keyfili bir hazırlık bu bir kaç gün sonra bebişinizin üstünde olacak bunlar iiinşallah... bu arada ben niye bizim hazırlıkların resmini çekmedim diye üzüldüm şimdi :)

İki oğlan Annesi dedi ki...

çok tatlılar sağlıkla doğsun Emir prens ve güle güle giysin cicilerini inşallah...

Seray dedi ki...

oy oy oy maşallah. Benim evimde bu hafta aunı bu görüntülerle kaplı. slaon balkon peteklerin üzerleri her yer dolu.. ev mis gibi dalin kokuyor bende de.. sizi çok iyi anlıyorum.. Ne kadar güzel bir duygu değil mi? bende gidip gelip eldivenlerini patiklerini seviyorum kızımın kokluyorum misler gibi..

Allah sağ salim ve kolaylıkla kavuşmanızı nasip etsin.

sevgiler
Seray