10 Haziran 2009 Çarşamba

En güzel hamile blogu benimki...

"Bebeğiniz bir zeytin kadar büyük artık 2-3 cm kadar boyu var. Ne kadar çabuk büyüyor değil mi ?
Göz kapakları bile oluştu ama hala kapalı. Kulakları da oluşuyor yavaş yavaş. Kollarını ve ayaklarını hareket ettirmeye başladı.
Ayakları hala birleşik ama parmakları ayrılmaya başladı. Hormonal dengenin değişmesinden dolayı zor günler geçiriyorsunuz, bu nedenle eşiniz size karşı anlayışlı olmalı."


diyor hafta hafta gebelik takibi yapan siteler...

Yani içimde bir zeytinsin artık :) Büyüyorsun..

Bu sıralar nette gezinip bolbol blog site okuyorum. Benim gibi hamile günlüğü tutan var mı diye bakıyorum. Genelde ya yarım kalmış, ya haftada bir belli bir formatta yazılmış, ya da doğumdan sonra bırakılmış günlükler var... İstediğim gibi bir blog henüz bulamadım. Doğuma kadar şen şakrak yazılmış yazılar, doğumdan sonra uykusuz sinir sistemi altüst olmuş yeni anne çığlıklarına yerini bırakmış... Gülsem mi ağlasam mı :S

Bebeğim, yoksa sen de doğunca bana böyle zor zamanlar mı yaşatacaksın! Hayır inanmak istemiyorum. Uslu bir bebek olacağın inancındayım. Çünkü son derece huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Bazen maddi sıkıntılar canımı sıkıyor gibi olsa da izin vermiyorum. Annemler, ablam, sevgili kocam hayatımın mihenk taşları beni rahatlatıyor.

Dün gece geç saatlerde yeni projeyi devreye almak için şirkete geldik babanla. 12 civarı da ayrıldık. Tabi aşırı uykusuzluk haliyle can çekişir bir halde yatağa zor attım kendimi. Bugün de sallana sallana dolaşıyorum. Karnımın içine giren iki şiddetli ağrı dünün etkisi olabilir. Sana birşey olacak diye o kadar korktum ki, ağlamamak için dişlerimi sıktım. Boş odaya gidip biraz uzandım, dinlendim. Şuan iyiyim meleğim... Umarım sen de çok çok çok iyisindir.

Cinsiyetini herkes merak ediyor. Ben artık erkek olacağın konusunda eminim. Hatta doktor kız dese bile bir süre inanmayabilirim.Çünkü içimde sürekli erkek olacağına dair bir his var. Kız veya erkek olman önemli değil tabii ki, ama 2 erkek kuzeninin yanında tam bir çete elemanı gibi yetişeceğinden hiç şüphem yok :) Çok yaramaz olursan ve birbirimizi üzersek........ :(!!!

Tekrar yazıcam şimdi ve herzaman Allaha emanet ol bebeğim...:)

3 yorum:

Sema dedi ki...

Bu tarz bloglar, üzerlerinde seneler geçsedeaçık kalmalı bence. En azından çocuklarınız bunları bi biçimde okuyana dek. Çünkü çok içten sorgulamaları, düşünceleri, kaygıları ve sevinçleri içeriyor.

Unknown dedi ki...

merhaba,

14 haftalık hamileyim ve bu serüvenimi kendi blogumda paylaşmaya başladım:)
http://hamilelikteben.blogspot.com/

Şerife Şeniz Süpürtülü dedi ki...

Gerçekten güzel fasydalı bir yazı olmuş