29 Mayıs 2009 Cuma

Seni beklerken...

Sevgili bebeğim, sevgilim...
Yeni aşkım. Yeniden aşık olmak harika... Aşk için acı çekmek, aşkı için beklemek nasıl güzelse, seni beklemek de öyle güzel.

Herkes erkek olacağın, baban kız olacağın tahmininde bulunuyor. Kız olacağını düşününce, seni süsleyip püslemenin heyecanını duyuyorum. Ama büyürken karşılaşabileceğin zorluklar ve kız çocuğu büyütmenin elde ateş topu taşımak gibi olduğu fikri omuzlarımı çökertiyor. Kız veya erkek olman bu yüzden hiç önemli değil.

Önemli olan anne ve baba olarak seni ne kadar iyi eğitebileceğimiz. Sana hayatın boyunca öğreteceklerimiz. Seni ayaklarının üstünde dimdik durabilen, başarılı ve mutlu bir birey olarak görebilmemiz. Her anne baba hayırlı evlat ister. "Hayırlı" kelimesi çok geniş bir anlam taşıyor, belki herkes için farklı şeyler ifade ediyor ama Rabbim seni bize hayırlı bir evlat kılsın. Cinsiyetinin renginin şeklinin kime benzediğinin hiç bir önemi yok. İyi ol bana yeter.

İki gündür evde yapılmış sade kek ile peynir istiyor canım. Dün akşam İkkuş teyzen(parantez içinde anlatmakla bitiremem) tarçınlı çikolatalı kek ikram etti bize.
Bu sabah da Nilgün (yan masada oturan iş arkadaşım, onunla da tanışacaksın) bir tepsi kekle geldi işe :D Gördüğün gibi herkes bize çok iyi bakıyor. Öğlen kekli, peynirli, domatesli, salatalıklı parti var:)

Sana anlatacak daha birsürü şey var kısa kısa geçmek istemiyorum. Ayrı başlıklar altında yazıcam. Mercimeğim, Yusufun tabiriyle "meemecik" :) Kokluyorum seni...

Hiç yorum yok: